Het eerste contact is de start; samen werken aan de oplossing het vervolg.

Contact opnemen

Wat kan Berkcon voor uw bedrijf betekenen?

Ik adviseer bedrijven in de verpakkingsmiddelen en kunststofindustrie om hun bedrijfsvoering structureel te verbeteren. Dat doe ik bij bedrijven die werken met papier, karton, golfkarton, kunststoffen en laminaten op het brede gebied van opleiding en training, projectmanagement en interim management en consultancy, zowel in als buiten Nederland.

Micro - Learning

Problemen met het vasthouden van de bedrijfskennis van ervaren werknemers? Kost het scholen van nieuwe medewerkers teveel tijd en weet u niet of het effectief is? Geen tijd voor tijdrovende en kostbare externe scholingen? Vragen uw klanten u hoe u garandeert dat nieuw personeel gekwalificeerd is voor de functie?

Micro-Learning met de software applicatie iSeeiKnow kan dan voor u de juiste oplossing zijn. Dit unieke systeem onderscheidt zich van klassieke e-learning systemen door een volledig eigen aanpak van de leer- en kennismanagement problematiek, waar veel bedrijven problemen mee hebben.

Wilt u meer weten over Micro-learning? Maak een afspraak of vraag een demo aan.

Interim management

Plotseling een gat in uw bezetting op MT-niveau? De wens de organisatie anders in te richten, maar daarvoor niet de juiste mensen binnen uw bedrijf ? Op zoek naar een interim manager?
Tijdelijk een positie vervullen tijdens de wervingsprocedure voor de definitieve kandidaat? Een projectmanager nodig, die ook de taal van de verpakkingsmiddelen industrie spreekt en de leveranciers kent?

Albert Scheffer heeft als plant manager (Management Team lid) gewerkt bij diverse bedrijven binnen de bedrijfstak flexibele verpakkingen en drukkerij/prepress en daarbij ook het technisch onderhoud en werkvoorbereiding en productieplanning aangestuurd. In die hoedanigheid heeft hij daarnaast als projectmanager meerdere grote investeringsprojecten succesvol uitgevoerd en binnen de gestelde grenzen van het budget en timing afgerond.

Wilt u meer weten en zien waarom hij de juiste kandidaat is? Mail of bel naar hem.

Consultancy

Komt u kennis tekort op het gebied van prepress, kleurmanagement, blaasfolieextrusie, flexodruk, uv-flexodruk, papieren zakken en/of laminaten? Mist u de capaciteit om een project in goede banen te leiden? Worstelt u met vragen van klanten over levensmiddelenrecht voor verpakkingen?

Albert Scheffer heeft met zijn 39 jaar ervaring in leidinggevende posities binnen de bedrijfstak van de flexibele verpakkingen in Nederland en daarbuiten deze vragen meermaals voorbij zien komen en heeft ze altijd – al dan niet met behulp van zijn uitgebreide netwerk – succesvol weten oplossen.

Waarom zelf lang worstelen met een vraag, als er een antwoord (veelal op afroep) beschikbaar is ? Bel om te kijken of dat ook voor u geldt?